סוכרתיים
סוכרתיים
עם פחות מפחמימה לפרוסה גם סוכרתיים יכולים להנות מלחם טעים , איכותי ומשביע לקוחות מספרים>>
מורידים במשקל
ספורטאים
ספורטאים
חלבון זה הלחם שלנו ! הלחם שמעניק חלבון בכמות הדרושה לבניית שריר, בכל פרוסה יותר חלבון ממוצע מביצה אחת. מאמנים מספרים >>
אוכלים בריא
אוכלים בריא
להרגיש בריא עם לחם טבעי עתיר באומגה 3 וסיבים תזונתיים וללא תוספת סוכר על פשתן ואכילה בריאה >>
סובלים מבעיות קיבה
סובלים מבעיות קיבה
להרגיש טבעי עם לחם בריא עשיר בסיבים תזונתיים , אומגה 3 ופחמימה מועטה עוזר לחילוף חומרים נכון ובריא
טבעוניים
מה מיוחד
בלחם פשתן?
- פחות מ -1 גרם פחמימה לפרוסה
- ללא תוספת סוכר
- מרכיבים טבעיים בלבד
- עתיר אומגה 3
- מועשר בחלבונים
- מועשר בסיבים תזונתיים
ניתן להשיג במקפיא של בתי הטבע
פלא ושמו פשתן
משחר ההיסטוריה, הוכרו זרעי הפשתן כדגן בעל סגולות בריאותיות רבות. הדגן הזה שימש כמזונם הבלעדי של שוחרי בריאות, עד לתיעוש הצמח לצרכים אחרים.
כיום זרעי הפשתן זוכים לפופולאריות רבה בקרב שוחרי הבריאות, חולי סוכרת ועוד. לזרעי הפשתן מעלות בריאותיות רבות הגורמות לכך שיותר ויותר אנשים הנחשפים ליתרונות של הצמח מתקשים לוותר עליו כחלק מהתפריט היומי.
זרעי הפשתן עשירים באומגה 3 – חומצת שומן המסייעת להורדת כולסטרול, לייצוב רמת הסוכר בדם, להפחתת הסיכון ללקות בזיהומים דלקתיים, ולטיפול באסטמה.
כמו כן קליפת הזרעים עשירה בסיבים תזונתיים וליבת הגרעין מכילה בתוכה ויטמינים (E, C, B,K) ומינרלים רבים לצד שומן איכותי, ליגנינים, חלבון ועוד.
אנחנו לא המצאנו את תערובת הפלא הזו, רק אפינו לכם אותה בצורה מזינה ומשביעה.
לחם עם ערכים
הערכים התזונתיים של הלחם מקבלים אצל כל שוחרי הבריאות את הציון הגבוה ביותר. הלחם הינו דל פחמימות-פחות מפחמימה לפרוסה, ומכיל 29 גר' חלבונים ל-100 גר', 15.7 גר' סיבים תזונתיים ל-100 גר', 0.9 מ"ג אומגה 3, ללא תוספת סוכר ומיוצר מרכיבים טבעיים בלבד.
חשוב לנו להעניק ללקוחות מגוון רחב של מוצרים בריאים וטעימים ולכן אנו עובדים בימים אלה על פיתוח מוצרים נוספים דלי פחמימות מזרעי פשתן איכותיים.